Heeft je HUIDIGE PIJN of ANGST te maken met iets vanuit een VORIG LEVEN?

Als ik de engelen en gidsen mag ‘geloven’ (wat ik doe) hebben we hier allemaal levenslessen te doorleven die we uit vorige levens meenemen. En sommige levenslessen worden herhaald totdat we hiervan geleerd hebben.

Ik vind het zelf soms zo frustrerend als ik denk dat ik een les heb geleerd, maar deze weer op een andere manier (herhalend) terugkomt.

Herkenbaar?

En wellicht herken je bij je zelf ook dingen zoals; waarom kom je de liefde van je leven niet tegen of continue een verkeerde partner, waarom lukt het niet om de juiste baan of passie te vinden, waarom wijzen bepaalde mensen je af of waarom houd je fysiek bepaalde problemen.

Durf je écht in jouw spiegel te kijken?

Ik heb nu zoveel levenslessen (tja ik ben 49 jaar doorlopen dat ik er een boek over kan (en ga) schrijven. Mijn dieren hebben me ZO vaak dingen meegegeven maar KEEK IK NU ECHT IN DE SPIEGEL?

Want ik DURF nu nog meer voor mijn ziel uit te komen!

Het is namelijk zo lastig om je schaduwzijde aan te pakken. Het is in mijn geval makkelijker om mijn hele huis te verbouwen (verven, oud en nieuw vervangen en anders in te richten) om nieuwe energie aan te trekken, de tuin prachtig te hebben om zo elke dag hiervan te kunnen genieten, de dieren goed verzorgen zodat ik geen schuldgevoel kan krijgen, goed voor kind en mezelf te zorgen etc.

Maar… in hoeverre doe je dingen ‘goed’?

Doe je dat voor jezelf of voor een ander, bepaalde verwachting of omdat je denkt dat het zo hoort?

Dus ben ik de afgelopen maanden zo DANKBAAR dat ik de reis naar BINNEN aan het maken ben, in rust en ruimte. Een waar geschenk dat ik deze tijd heb genomen!

Het leven is net als een puzzel

Er vallen zoveel puzzelstukjes. Waarom heb ik een narcist aangetrokken en wat mag ik daar uit leren? Waarom krijg ik artrose achtige klachten in mijn vinger en wat zegt dat over voeding? Waarom loopt mijn werk goed en waar heb ik dat aan te danken?

Waarom …? Waarom …? Vul het voor je zelf maar eens in….

Er zijn zoveel vraagstukken in een mens zijn of haar leven en daar begin ik nu eindelijk veel meer duidelijkheid in te krijgen.

Mijn allermooiste inzicht

Wat mijn grootste inzicht tot nu is is dat we verbonden zijn met een heel groot geheel; de BRON of Almacht of hoe je het ook wilt noemen. Als je hiermee verbindt dan kan dit ervoor zorgen dat angst omgezet wordt in vertrouwen en levenslessen worden beleefd en doorleefd.

Ik ben er nog lang niet en mag nog steeds veel leren maar de groei die ik de laatste maanden heb doorgemaakt is GROOTS. Ben enorm DANKBAAR dat ik dit weer heb mogen ervaren en nogmaals doorleven om dit weer door te kunnen geven!

In liefde, Mirjam Diepenbrock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief