Wie wil er healing ontvangen op Ibiza

‘Wie van jullie wil er healing ontvangen?’ riep ik in de wei bij rescue paarden center op Ibiza.

Begin mei 2019 ben ik naar Ibiza afgereisd om op bezoek te gaan bij mijn Zweeds vriendinnen en om het eiland voor het eerst te ontdekken. Wederom een stukje out of comfort zone omdat ik alleen naar het eiland vertrok, auto heb gehuurd en alles zelf mocht gaan ontdekken. De Zweedse vriendinnen hadden hun dagelijks trainingsprogramma zodat ik zelf op pad zou gaan. Maar wat een vrijheid heb ik weer ervaren als alleenstaande moeder. En jeetje wat was het in het begin toch wat onwennig om 16 jarige zoon alleen thuis achter te laten.

De vrijheid ligt net buiten je comfort zone!

Ik voelde me echt zo ontzettend vrij, blij en gezegend dat ik bijna de hele dag met kippenvel op mijn armen liep, de lach niet van mijn gezicht te toveren was en ik glansde als een kristal! De muziek knalde uit de geluidsboxen en mijn stem draaide overuren! De Fiat 500 leidde me door bergen, zandpaden, stranden en mooie bossen. De kleuren waren overweldigend mooi en alles proefde alsof je het voor de allereerste keer sensationeel proefde.

Het samenzijn met vrouwen, de enorme compassie voor elkaar en de juiste mensen op je pad hebben, zijn toch voor mij de pijlers van kracht, onvoorwaardelijke liefde en gedrevenheid. 

Gelijk de eerste ochtend ben ik bij Cindy Terlouw* op bezoek gegaan om persoonlijk kennis te maken en haar passie voor verwaarloosde pony’s, paarden en ezel te bekijken. Cindy leidt een rescue centre voor paarden en heeft eigenlijk altijd wel hulp nodig om deze te voeren en verzorgen van hun lichamelijke en geestelijke aandoeningen (zie hieronder haar gegevens mocht je haar een donatie willen geven).

Grappig is om te vermelden dat ik haar naam via mijn Noorse buurvrouw heb gehoord die zelf op Ibiza heeft gewoond en haar naam ook een keer via collega Sonja Braafhart was gevallen. Dus via Facebook in contact gekomen en een jaar later sta je dan live elkaar te knuffelen!

‘Mirjam!!!’ riep Cindy en met open armen en een warme knuffel werd ik door haar begroet. Ik voelde me al gelijk thuis en kon me meteen verbinden met haar passie voor paarden. Tegelijkertijd was Sonja daar clinics aan het geven en verraste haar met mijn bezoek. Wat grappig en toevallig weer hoe alles zo mag zijn!

Terwijl Cindy les kreeg van Sonja, ben ik de pony wei ingelopen en met open armen begroette ik de kudde en riep: ‘wie van jullie wil er healing ontvangen?’ Bij het woord ‘wie’ kwam er al een ezel naar me toegelopen 😉 Ze absorbeerde bijna mijn aura en liet elke beweging die ik deed volledig toe en stond enorm te genieten. Als ik 1 stap verzette volgde ze mijn stap om geen moment verloren te laten gaan.

Ezels blijf ik hele intelligente dieren vinden.

Verder liepen er in Cindy haar wei mentaal beschadigde pony’s die bakstenen naar hun hoofd hadden toegeworpen gekregen, lange tijd vastgeketend hebben gezeten en noem de horror verhalen maar op. Maar geweldig hoe Cindy deze dieren opvangt en alles maar dan ook alles er voor over heeft om ze te onderhouden en te verzorgen. Lees meer op haar website.

Na Cindy haar clinic vertelde ik haar wat ik had gedaan bij het ezeltje. Ze gaf meteen te kennen dat ze al twijfels had bij het ezeltje. Ik gaf haar aan dat ik het woord: ‘eiwitten’ doorkreeg en meteen ging ze blozen. ‘Oh shit, ik geef haar al met een schuldgevoel te rijk eten dat eiwitten bevat en begrijp gelijk wat je bedoelt.’ Dus zo ook nog voor het welzijn van het dier tips mee kunnen geven. Naast het ezeltje heb ik de rest van de 10 shetlanders verbonden met moeder aarde en het vertrouwen meegegeven dat alles wat er nu is, helemaal ok en veilig is! Wat een heelrijk bezoek!

Mijn foto’s van dit mooie eiland zijn onder andere terug te vinden op mijn Facebook pagina’s en Instagram (zie de links naar social media en andere onderaan mijn nieuwsbrief).

Ik weet zeker dat je donatie hier wel goed terecht komt:

https://horserecueibiza.com

Donaties naar Cindy Terlouw

IBAN: ES35 00811405 4300 0105 0413

BIC: BSABESBB

met vermelding: donatie rescue centre Can Mayol

Een liefdevolle groet,
Mirjam Diepenbrock
Life Coach, dierencommunicator en healer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief