Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Cursussen

Leer intuïtief communiceren met dieren en ontdek je helende vermogens

– Introductie- en verdiepingscursussen –

"De dieren zijn onze leermeesters"

Waar het mij om gaat is: hoe het dier op jouw communicatie reageert, hoe het daardoor verandert en uiteindelijk geholpen wordt. Mijn cursussen zijn unieke en spirituele reizen, waarin iedereen mag zijn wie hij of zij is. Geen competitie of oordelen, maar pure verbinding vanuit jouw hart en ziel.

Ontdek welke cursus het beste bij jou past.

4

Cursus - Verdiep de verbinding met je dier

Stap voor stap leer je in deze introductie cursus te vertrouwen op je intuïtie. Wat is intuïtie en hoe werkt het? Welke verschillende vormen zijn er en welke vorm past bij jou? En heel belangrijk; hoe kun je intuïtie gebruiken om dieren beter aan te voelen of verstaan?

Een twaalf weken durende cursus voor dierenliefhebbers die hun dier beter willen begrijpen. Ontdek wat jouw dier je wilt zeggen.

Lees meer over deze cursus

20

Cursus - Dierencommunicatie en Zelfontwikkeling voor gevorderden

Ontwikkel je intuïtieve gaven om zo gevoelens van dieren om te zetten in woorden. Hoe geweldig zou het zijn als jij dieren echt kunt horen en samen met hun eigenaar issues op kunt lossen?

Ik begeleid je om een reading op te zetten en je oefent samen met mij de readings die je geeft aan jouw dieren of de dieren van je klanten.

Leef je droom en help zelf andere diereneigenaren doordat jij de stem van het dier kunt doorgeven. Naast de reading die ik voor een van je dieren samen jou telefonisch bespreek, gaan we de diepte in middels persoonlijke coaching.

29

Cursus - Verlies van & Rouw om je dier

Wil je diereneigenaren helpen bij het verlies van en rouw om hun dier? Ben jij al bekend met het fenomeen dierencommunicatie maar je bent op zoek naar handvatten hoe dit over te brengen bij rouwende diereneigenaren? Deze cursus geeft je naast mijn boek en kaartenset, een verdieping hoe je mens en dier coachend en helend kunt bijstaan.

18

Cursus - Chakra Healing voor mens en dier

Wist je dat je eigen blokkades, angsten en pijnen door kunnen werken op je dier? Zij nemen onze energie over. Vertoont jouw dier lichamelijke problemen of gedragsproblemen, dan kan dat wel eens te maken hebben met je eigen ‘problemen’. 

Tijdens deze cursus gaan we aan de slag met met healing voor jezelf en je dier door middel van alle chakra’s te behandelen. Je krijgt uitgebreide informatie over de werking en het inzetten van essentiële oliën, bloesem remedies, edelstenen en celzouten. Laat energie weer stromen.

7

Masteropleiding - Energetisch dierencommunicator

Ben je zelf een dierenprofessional of wil je professioneel dierentolk (en healer) worden dan is deze jaaropleiding helemaal wat voor jou!

Gedurende negen maanden krijg je al mijn cursusmateriaal en boek met kaartenset. Daarnaast een werkboek met verschillende modules en opdrachten erin, variërend van dierencommunicatie, rouwbegeleiding en healing voor mens en dier.

De interactie met mij en andere cursisten zorgt ervoor dat je met elkaar oefent en een goede coach wordt. Laat jouw eigen expertise als dierenprofessional grootser worden door een volwaardig dierentolk te worden.

Deze opleiding is inclusief een gastcollege gegeven door een collega.

De opleiding geef ik 1 keer per jaar. Kijk nu naar de eerstvolgende datum.

Persoonlijk verhaal

Mijn eerste echte communicatie met dieren, was met een kip. Ongelooflijk maar waar! Een dierbare collega had zoveel vertrouwen in mijn helende energie, dat ik haar kip mocht behandelen.

De kip had vanaf haar geboorte al een verlamd pootje, maar in de loop der tijd werd haar andere pootje ook steeds slechter waardoor ze bijna niet meer kon lopen.

Tijdens de healing hield ik het kippetje tussen mijn handen en liet mijn helende energie het lichaam in glijden. Ik vroeg mijn collega dierentolk wat de kip zei en ze vertelde dat er een rioolpijpje werd doorgespoeld en dat zo haar levensenergie weer kon stromen.

Met een traan in mijn ogen en bijna trillend van verrukking, voelde ik de energie haar werk doen. Toen kreeg ik een veelbetekenende blik van het kippetje en dat gaf me enorm veel warmte en vertrouwen. Ze is er na drie sessies weer helemaal bovenop gekomen en ze liep uiteindelijk op twee pootjes!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Na deze sessie ben ik steeds meer op mijn intuïtie gaan vertrouwen en ben daarmee de signalen van dieren beter gaan begrijpen. Kip bedankt!

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Dit kennismakingsgesprek is om te kijken of één van mijn cursussen of het coachingstraject  relevant is voor jou en wat dan het beste bij je past.

We bespreken samen je persoonlijke ontwikkeltraject en doelen.

Ik neem contact met je op per mail om een datum en tijdstip af te spreken.

Voor ons gesprek bel ik jou via WhatsApp. Heb je voorkeur voor een andere manier van communicatie, dan bespreken we dat in de mail.

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief