__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__

Een verrijking van de (dieren)ziel

CURSUS AANBOD: Praktisch leren met persoonlijke begeleiding

Stap voor stap leer je in deze basiscursus te vertrouwen op je intuïtie. Ga zelf op een praktische en aardse manier aan de slag. Door meer vanuit het hoofd naar het hart te gaan, verzacht je lichaam en vertraagt je tempo. Hierdoor ontvang je veel meer signalen en tekens vanuit het Universum. Twijfel niet meer over je gevoel. 
Volg je gevoel ...


Elke eerste van de maand kun je met deze cursus aanvangen.

Ontwikkel in je eigen tempo je intuïtieve gaven om zo gevoelens van dieren om te zetten in woorden. JIJ maakt de energetische brug tussen dier en mens. Je ontvangt wekelijks persoonlijke begeleiding voor al je uitdagingen en spirituele ontwikkeling. Voel je veilig, gehoord en erkend. Geschikt voor gevorderden die als coach, therapeut of aankomend dierentolk aan de slag willen gaan. Volg je zielenpad...    


Start per 15 september 2022 en start per 15 januari 2023

Naast mijn boek 'De Lijn tussen Magie en Leven' heb ik deze cursus voor je ontwikkeld. Wil je leren hoe je als dierenverzorger, therapeut, (aankomend) dierentolk met verlies van en rouw om je dier kan omgaan? Ik reik je praktische informatie, audio's en oefeningen aan om net als ik met overleden dierenzielen te communiceren. Maak een brug voor jouw (toekomstige klanten) tussen het aardse en hemelse 'leven'. Volg de ziel tot in de eeuwigheid...


Stap in wanneer jij wilt. Er is geen startdatum aan deze cursus verbonden.

Intensieve Privé begeleiding voor dierenbegeleiders 

Ben jij werkzaam in de alternatieve natuurgeneeskunde voor dieren, ben je dierentolk of heb je cursussen dierencommunicatie elders gedaan en wil je van start gaan als medium voor dieren maar loop je nog tegen praktische dingen op? We nemen samen jouw traject door waarbij ik je mentor, coach en energetisch begeleider ben. Via Zoom, What's App en e-mail sta ik voor je klaar om verschillende casussen door te nemen en bij te staan. Tevens begeleid ik je bij: zelfvertrouwen, wijze van communiceren, en nog veel meer. Vraag een vrijblijvend gesprek aan. Volg je droom en voer deze uit...    


Op aanvraag

Hoe verbeter je de mentale gezondheid en emotionele balans van jezelf en je dier? In deze online cursus ontwikkel je je helende energie van binnenuit en met behulp van essentiële oliën, bloesem remedies, edelstenen en celzouten. Aan de hand van de zeven hoofdchakra's voor honden, katten en paarden worden er praktische links gelegd met o.a. bovenstaande hulpmiddelen. Creëer meer balans  tussen mens en dier. Volg je gevoel van binnen en je handen ...


Stap in wanneer jij wilt. Er is geen startdatum aan deze cursus verbonden.

Hoe cliënten het ervaren...

''Alles gaat in één keer in een stroomversnelling. Sinds ik heb geleerd hoe je je nog meer kunt openstellen en verbinden met het Universum vallen er me dingen toe. Er gebeuren zeer mooie dingen en het is heel waardevol om dit te mogen ervaren!" 


Linda Meert - particulier

"Je mooie, rijke en opbouwende cursus was geweldig. Van elke letter en geluidsopname heb ik genoten en voel me nu op de drempel staan van spirituele vrijheid. Ik durf me uit te spreken wat ik altijd al voelde en klopte. Jouw steun heeft me zo geholpen om woorden te geven aan mijn gevoelens. Dusty, mijn kat, bedankt ik ook voor haar geduld om mij te laten inzien dat je met dieren kan communiceren. Zo is het ook allemaal begonnen." 


Wendy Webster - particulier


© Animal Soul Academy All rights Reserved 2021