Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Reading: Het dier in het hiernamaals

Wanneer je dier is overleden, kun je veel vragen hebben. Veelgestelde vragen zijn: heeft mijn dier nu rust, hoe heeft hij het moment van afscheid ervaren, was het de juiste keuze om hem te laten gaan, waar is mijn dier nu en heeft hij een fijn leven gehad? Heb ik de juiste keuze gemaakt, heeft hij pijn gehad bij het heengaan, waar is mijn dier nu en gaat het goed met hem? Ik reik je antwoorden aan die uniek en persoonlijk zijn. Ieder zielscontact zegt veel over jullie zielsverbinding. Een reading geeft je rust en heling voor jouw ziel zodat je de rouwperiode kunt afsluiten.

Wil jij zielscontact met je overleden dier?

Boek een telefonisch consult ‘zielscontact met je overleden dier’ en ontvang antwoorden op de vragen die je nog hebt. 

❖ Een persoonlijk 1-op-1 live gesprek via Whatsapp

❖ Deel al je vragen tijdens dit vertrouwelijke gesprek

❖ Middels een foto van je overleden dier maak ik zielscontact

❖ Ik vertaal de zielsboodschappen van je overleden dier

❖ Ontvang healing voor je eigen ziel

 

Neem het gesprek zelf op of maak notities zodat je het later nog eens terug kunt luisteren of lezen. 
We zijn samen 50 minuten lang in verbinding.

Kosten voor dit consult zijn € 125 (btw vrij).

Veel voorkomende vragen zijn:

❖ Waar is mijn dier nu?

❖ Gaat het goed met hem?

❖ Heeft hij pijn gehad bij het heengaan?

❖ Was het de juiste keuze om hem te laten gaan?

❖ Heeft hij een fijn leven gehad?

Maar ook:

❖ Kan het dier een teken geven dat hij of zij nog bij me is?

❖ Welke zielsinzichten geeft mijn dier me mee?

❖ Hoe kan ik rust vinden na al mijn verdriet?

❖ Ik heb spijt van iets en wil dit loslaten

❖ Hoe ervaren mijn andere dieren het verlies?

reading en healing kat hond paard

Heb jij ook een vraag aan je overleden dier of wil je geholpen worden in jouw rouwproces? Een reading kan veel opluchting of steun bieden! Als dierencommunicator / medium mag ik een spil zijn tussen jouw aardse verdriet en verbinding met de overleden dierenziel.

Bijzondere plek

De ‘plek’ waar dieren naar toe gaan (het hiernamaals, de hemel, het paradijs) is heel bijzonder. Bij mijn eigen bijna-dood ervaring was het sereen, wit, zacht en liefdevol en ik was niet alleen.

Ik heb geen angst voor de dood en vind het contact met overleden dierenzielen heel speciaal. Het gevoel van hun liefde, wijsheden en onvoorwaardelijke toewijding is heel groots.

In mijn boek ‘De lijn tussen magie en leven’ en bijbehorend kaartendeck staan niet alleen veel handige tips, maar ook mooie verhalen uit de praktijk.

"Animals have a way of finding the people who need them and filling an emptiness we didn't even know we had"

Thom Jones

Wat dierenliefhebbers over mij zeggen

5/5
Ik had heel veel last van opgekropte emoties nadat ik mijn kat Jup, heb laten inslapen, eigenlijk door alle druk en meningen van andere mensen. Mijn kat was ziek en fysiek op. Maar we hadden nog niet de ruimte genomen om echt afscheid van elkaar te nemen. Ik durfde mijn verdriet niet te laten gaan en voelde me schuldig na zijn overlijden. Mirjam heeft me geholpen om mijn schuldgevoelens te laten gaan, me emotioneel te ontladen en hiermee ruimte te maken voor de nog levende kat die ook mijn aandacht behoeft. Ik voel me na de reading weer helemaal opgelucht en vrij van emoties!
Marian
Kattenliefhebber
Heel erg bedankt voor het waardevolle gesprek met onze overleden kat Dipsy. We zijn er erg door geroerd en het heeft ons kracht gegeven. Prachtig!
Inslapen kat dier hond paard
Christa Balk
Dierenhealer
Langs deze weg wil ik je nog eens speciaal bedanken met gans mijn hart voor de waardevolle tips en ondersteuning die je me meegaf na het overlijden van mijn dier. Je bent een schatje. Bedankt dat je op mijn pad kwam.
Readin stervens en rouwbegeleiding paard hond kat
K.G.
Dierenvriend
Onze lieve bulldog Gijs is helaas niet meer bij ons en we zaten nog met wat vragen over hoe hij zijn laatste dagen heeft beleefd. Daarnaast hebben we nog een oude Bul Gerrit en wilde vragen of hij zich nu alleen voelde? Mirjam heeft ons een ingesproken reading (audio opname) gestuurd zodat ik samen met mijn man de reading kon beluisteren. Dit was met een lach en een traan. We herkende helemaal zijn gedrag en zijn doen en laten in het verhaal dat Mirjam ons gaf. Mooi ook dat hij ons wijst op de vakantie die we graag willen ondernemen maar er nog niet van komt. En ja, wellicht gaan we dan naar Amerika zoals Mirjam aangaf wat Gijs doorgaf. Tevens was het fijn om te horen dat Gerrit op deze wijze prima door kan gaan en dat we alert mogen blijven op zijn zwakke blaas. Zonder enige voorinformatie haalde Mirjam alle gevoeligheden naar voren en voel we nu heel veel rust bij het heengaan van Gijs en onze tijd nu nog met Gerrit!
Nathalie Wattimena
Hondenvriend
Het verdriet was groot bij het OVERLIJDEN van onze kat maar jouw verzachtende begeleiding was GROOTS en we hebben het daarom een mooie plek kunnen geven! Dankbaar!
overleden kat
Netty
Dierenvriend

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.