Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Reading: Stervens- en rouwbegeleiding

Of je kat, hond, paard of dier waar jij van houdt nu ziek, op leeftijd of dement is. Of misschien is er wel een ernstig ongeluk gebeurd. Er zijn momenten waarbij je als eigenaar met de meest lastige vragen geconfronteerd wordt. De vraag luidt meestal: is het tijd om mijn dier te laten inslapen?

Wil jij zielscontact met je dier?

Boek een telefonisch consult ‘stervens- en rouwbegeleiding’ en ontvang antwoorden op de vragen die je nog hebt. 

❖ Een persoonlijk 1-op-1 live gesprek via Whatsapp

❖ Deel al je vragen tijdens dit vertrouwelijke gesprek

❖ Middels een foto van je overleden dier maak ik zielscontact

❖ Ik vertaal de zielsboodschappen van je overleden dier

❖ Ontvang healing voor je eigen ziel

 

Neem het gesprek zelf op of maak notities zodat je het later nog eens terug kunt luisteren of lezen. 
We zijn samen 50 minuten lang in verbinding.

Kosten voor dit consult zijn € 125 (btw vrij) en € 225 (btw vrij) bij acute gevallen.

Veel voorkomende vragen zijn:

❖ Is de pijn of last draaglijk voor mijn dier?

❖ Is er nog hoop en wat kan ik nu nog voor hem betekenen?

❖ Welk signaal kan hij geven als hij echt niet meer kan?

❖ Waar wil hij graag het liefste inslapen?

❖ Wie begeleiden hem over de regenboogbrug?

❖ Zijn er nog zielenboodschappen van hem aan mij?

Maar ook:

❖ Wat kan ik doen of hoe kan ik me voorbereiden om mijn grote liefde te laten gaan?

❖ Hoe kan ik met mijn andere dieren in contact blijven en wat kan ik voor ze betekenen?

❖ Hoe bereid ik me voor op de overgang vanuit rust en liefde i.p.v. angst?

❖ Wat geeft mijn dier me nu nog mee om me te troosten?

Heb jij ook een vraag aan jouw dier? Een reading kan veel opluchting of steun bieden! Als dierencommunicator / medium maak ik verbinding met jou en je dier en geef je belangrijke inzichten en boodschappen mee voor je verdere keuzes.

Naast alle liefde die jij je dier hebt gegeven tijdens de reading, ontvang jij ook helende energie voor je emotionele pijn. Ik bied je mijn schouder aan en je komt thuis in je eigen rust en bezieling. Voel dat je het goed afrondt en laat los!

Wanneer weet je nu dat het dier klaar is om de overstap te maken naar het hiernamaals?

Er zijn zo veel signalen waardoor het al zichtbaar is dat je dier in de laatste fase van zijn leven zit, maar toch houdt jouw onderbuikgevoel je tegen om de beslissing te maken.

Wat houd je tegen? Is het je ego of zitten er andere spirituele boodschappen aan ten grondslag? Durf je je dier wel los te laten? Heb je nog spijt van eerdere gebeurtenissen in je leven? Durf je niet alleen te zijn? Of krijg je geen medeleven van je omgeving?

Vele vragen die ons emotioneel kunnen belasten waardoor we geen beslissing kunnen maken. Ondanks het enorme verdriet, zou het toch heel fijn zijn om vrede en rust te voelen op het moment van afscheid.

Persoonlijk verhaal

Lees ook mijn eigen verhaal (blog) over hoe ik mijn engelenpaard Montana heb mogen begeleiden bij haar laatste fase van haar leven. De boodschappen die er vanuit het Universum worden aangereikt. De bevestiging die je van je dier kunt krijgen, zodat je geen spijt hebt bij het afscheid nemen. En dan de rust die plaatsmaakt voor je intense verdriet.

"Je herkent pas de pure vorm van liefde op het moment dat je dier uit zijn leven stapt"

Mirjam Diepenbrock

Wat dierenliefhebbers over mij zeggen

5/5
"Onbewust wist ik eigenlijk wel dat haar tijd was aangebroken. Zoiets voel je en zie je, maar altijd koester je nog hoop. In het gesprek met Mirjam gaf ze aan dat Zetske klaar was om te gaan en dat ze veel pijn had. Zo'n bevestiging doet pijn maar diep van binnen weet je dat het goed is. Zetske bevestigde onze liefde voor elkaar door een mooie witte bloem te visualiseren en dat bleek nog eens mijn lievelingsbloem de Amaryllis te zijn. Dit gebaar sterkte mij en gaf me troost. In het telepathische contact gaf ze het getal vier mee dat vier uur, vier dagen of vier weken kon betekenen. In ons geval was het vier dagen. Ik ben dankbaar voor wat Zetske mij in dit leven heeft gegeven: kracht, passie en diepgang. Dat zij en Mirjam mij de tijd hebben gegeven om afscheid te nemen. Om mij en haar voor te bereiden op een tijd zonder haar. Nu, na haar overlijden zie ik toch nog veel verdriet van anderen die hun dierbare viervoeter hebben laten inslapen. Voor mij is het van grote waarde dat ik op deze energetische manier afscheid heb mogen nemen en ik klaar was om tegen de dierenarts te zeggen: 'geen gepruts meer, want dat helpt toch niet meer. Ze is er klaar mee'. Rust zacht mooie koningin!"
Consultation reading animals horse
Hanneke Knibbe
Eigenaresse van Fries paard Zetske
Je wereld staat in een keer op z’n kop toen mijn hond helemaal niet meer wilde reageren. Ze stond niet meer op en wilde niet meer plassen. Ongelooflijk wat de reading ons heeft gegeven. Jacky heeft na het gesprek met Mirjam toch nog een plasje gedaan en een hapje van haar favoriete snack genomen. Mirjam had ons wel aangegeven dat Jacky helemaal op was en dat het moment van inslapen heel dichtbij was. Die nacht hebben we naast Jacky geslapen en de volgende ochtend was ze er niet meer. Door het gesprek kregen we toch een opleving te zien en konden we meer vanuit liefde afscheid nemen dan vanuit paniek. Dank je wel lieve Mirjam voor deze bijzondere ervaring.
Reading hond paard kat
Marion P.
Dierenliefhebber
Een van onze schapen vertoonde een ander gedrag. De dierenarts kon niets specifieks aangeven en we hebben het dier afgezonderd van de andere schapen zodat ze meer rust kreeg van haar andere zusters. Ze hoorde en zag ze wel zodat ze niet in de stress schoot. De volgende middag heeft Mirjam samen met mij een mooie meditatie gedaan, de regenboogbrug meditatie en we hebben elke chakra van Betsy het schaap doorlopen. Maar ook ikzelf mocht daarin nog wat loslaten. Je merkte dat Betsy steeds rustiger werd maar ik zelf ook. Er was fysiek geen herstel zichtbaar en omdat ze niet meer wilde opstaan de daaropvolgende dag hebben we haar laten gaan. Maar dit gaf ons wel vrede en ze is ook vredig heengegaan.
Reading en healing dieren
Charlotte v. S.
Eigenaresse van schaap Betsy
Onze kat was aangereden door een auto en half verlamd lag ze in een grote doos bij ons binnen. We wilde niet dat ze zou vallen en dat ze zich geborgen zou voelen. Gaat ze nu dood? Wat moeten we doen nadat ze al door de dierenarts was nagekeken en hij haar een behandeling had gegeven. Dit was ook op advies van Mirjam om eerst de dierenarts te laten komen. De dierenarts gaf ons mee om per dag de balans op te maken hoe het met haar zou gaan. Mirjam gaf in de reading mee dat ze alles uit leven haalde door veel op stap te gaan, ze kende de gevaren van auto’s en ze vermeed drukke groepen mensen. Ze gaf heel duidelijk aan dat haar leven voor vrijheid stond en haar deels verlamde lichaam gaf haar een signaal om niet meer op die manier te leven. Een paar dagen later bevestigde de dierenarts dat haar verlamming niet meer zou herstellen en we zagen hoe ze triestig in haar doos lag. We hebben haar laten gaan en ondanks de pijn zie ik nu elke dag een vlinder voorbij komen. Dit doet ons denken aan de vrijheid die onze poes graag wilde en ons elke dag begroet.
Reading en healing dier
Marian ter O.
Kattenliefhebber

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.