Animal Soul Academy

Ontwikkel je vermogen tot telepathische en intuïtieve communicatie met dieren

– Cursussen, coaching, readings & een handboek vol tips –

Animal Soul Academy

De ‘Animal Soul Academy’ is een totstandkoming vanuit mijn uiteenlopende ervaringen met mensen en dieren. Het is een platform voor sensitieve dierenliefhebbers die zelf hun eigen helende en/of intuïtieve gaven willen ontwikkelen of zelf door dieren tot spirituele bloei willen komen.

Soul staat voor ziel en zielsverbinding met én tussen dieren. Dit is het uitgangspunt van de Academy. Thuiskomen bij jezelf, bij je eigen bron, bij je eigen waarheid, je eigen ziel en je eigen levensgeluk. Dat is waar het hier om draait. Het gaat er niet om dat je volleerd healer of dierentolk wilt worden, maar het kan wel.

Ik wil via de Animal Soul Academy diereneigenaren, dierenliefhebbers, dierenverzorgers, dieren coaches/therapeuten/ instructeurs en mensen die openstaan om van dieren te leren, inspireren en motiveren.

Inspiratie

Door de eeuwen heen zijn dieren een hulpmiddel geweest voor de mens om zich mee te voeden, voor zich te laten werken of om lief te hebben. Indianen en Aboriginals zagen dieren als een belangrijk element tussen hemel en aarde. Ik ben geïnspireerd door vele dierencommunicatoren & healers en paarden/honden coaches zoals Penelope Smith, Margrit Coates, Cesar Milan, Linda Kohanov en Kathy Pike. Onder andere met de kennis en inspiratie die ik via hen heb opgedaan, heb ik de afgelopen 20 jaar mijn cursusmateriaal opgebouwd.

Materiaal Academy

De Animal Soul Academy bestaat naast mijn cursussen uit nog veel meer. Het is een platform voor het in verbinding gaan met onze dieren. Mijn kennis en de boodschappen die ik via de dieren vanuit het universum krijg, wil ik graag met je delen. Dat doe ik middels verschillende kanalen en middelen:

Mijn boek ‘De lijn tussen magie en leven’

Mijn (online) cursussen

Readings

1-op-1 coaching

Het inspreken van podcasts

Het optreden als spreker op bijeenkomsten en evenementen

❖ Het delen van informatie via mijn blogs, e-books en nieuwsbrieven

Coaching healing reading dieren

Hiermee wil ik niet alleen mensen helpen om zich beter te ontwikkelen op het gebied van dierencommunicatie, zodat wij de dieren beter begrijpen. Ik wil juist ook de focus leggen op onze harige vrienden; je eigen dier als therapeut. Zij helpen ons namelijk ook!

Kom thuis bij jezelf met je dier. Heb je je ooit afgevraagd of en waar jouw dier jou bij wilt helpen, in plaats van andersom?

❖ Waarom komen dieren op je pad?
❖ Wat zegt jouw dier over jou?
❖ Wordt mijn dier ziek van mij?
❖ Kan mijn dier mij helpen bij het vinden van mijn levenspad?
❖ Zijn dieren onze natuurlijke therapeuten?
❖ Hoe kun je met overleden dieren in contact komen?

Deze vragen heb ik de afgelopen 20 jaar aan mezelf gesteld en ben tot inzicht gekomen dat dieren ons – in de breedste zin van het woord – vervullen. Niet alleen hun lieve, warme ogen laten ons stralen en ons hart verwarmen maar het gaat verder dan dat.

❖ Ze laten ons bewust worden van onze eigen blokkades
❖ Ze geven ons richting in het leven als wij ontspoord zijn
❖ Ze geven ons signalen waar het leven écht om draait
❖ Ze staan in verbinding met een onzichtbare en krachtige energie waar we nog te weinig gebruik  van maken
❖ Ze geven ons oordeel loos warmte bij verdriet en verlies
❖ Ze helpen bij de ontwikkeling van onze intuïtieve mogelijkheden

De begeleiding die ze ons bieden, is van onschatbare waarde.

Verbinding aangaan

Verbinding van de bron – vanuit het dier – met die van jou geeft healing, levensinzichten, innerlijke rust en verstilling. Hoe meer wij gaan luisteren naar het dier en gaan (in)voelen en ademen met het dier, hoe meer antwoorden wij ontvangen op levensvragen.

Daarom wil ik via mijn Animal Soul Academy diereneigenaren, dierenliefhebbers, dierencoaches/-therapeuten/-instructeurs en mensen die openstaan om van dieren te leren, inspireren en motiveren om hun eigen persoonlijke en unieke reis te beleven. Waarbij de dieren jou helpen, begeleiden, troosten en healing geven daar waar jij het nodig hebt.

Als je bereid bent om deze hartsverbinding aan te gaan, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen jouw kwaliteiten en doelen.

Wil je meer inspiratie?

Vraag dan ook meteen mijn e-books aan. Ze zijn geheel gratis en geven je een inkijkje in de wereld van intuïtieve en telepathische communicatie met dieren.  

E-book: 5 waardevolle tips bij verlies van en rouw om je dier

E-book: Intuïtief communiceren met dieren in 5 stappen

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Dit kennismakingsgesprek is om te kijken of één van mijn cursussen of coaching relevant is voor jou en wat dan het beste bij je past.
We bespreken samen je persoonlijke ontwikkeltraject en doelen.
Ik neem contact met je op per mail om een datum en tijdstip af te spreken. Voor ons gesprek bel ik jou via WhatsApp.
Heb je voorkeur voor een andere manier van communicatie, dan bespreken we dat in de mail.
Scroll naar boven

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief