Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Mirjam Diepenbrock

Intuïtief en energetisch begeleider tussen mens en dier

– Dierentolk, healer, coach & auteur –

"Als wij de dieren beter leren begrijpen, zijn hun boodschappen niet voor niets"

Mijn grootste doel is mens en dier in contact brengen zodat wij de dieren beter kunnen begrijpen en duidelijk wordt waarmee het dier ons komt helpen. Dieren komen in ons leven met een doel. Dat is voor iedereen weer iets anders. Zij hebben een boodschap voor ons en we mogen veel van ze leren. Deze boodschap of signalen vangen we alleen niet altijd op omdat we niet goed weten hoe we met de dieren kunnen communiceren. Al ruim 20 jaar verdiep ik mij in de dieren om ons heen en hoe zij met ons communiceren. Deze kennis deel ik heel graag met anderen omdat ik denk dat het belangrijk is dat we met z’n allen meer open staan voor de boodschappen die zij ons te brengen hebben.

Ik kan fungeren als boodschapper, maar nog liever leer ik jullie hoe je zelf in contact kunt komen met een dier. Dit kan zijn met je eigen trouwe viervoeter omdat je benieuwd bent naar wat hij je te vertellen heeft of omdat je hem beter wilt begrijpen. Maar het is ook zeker nuttige materie voor mensen die met dieren werken. Denk aan coaches die met paarden werken, trainers van honden of paarden, dierentolken of dierenartsen.

In mijn boek en cursussen komt veel aan bod over dierencommunicatie en healing voor mens en dier. Graag vertel ik hier meer over tijdens een lezing op relevante evenementen en bijeenkomsten.

Aan bod komen onderwerpen als:

❖ Bijzondere verhalen uit de praktijk
❖ Waarom komen dieren op ons pad?
❖ Hoe maak je contact met je dier?
❖ Hoe ga je om met het verlies van je geliefde dier?

Uiteraard kunnen we de lezing aanpassen zodat het aansluit bij het thema van het evenement. Neem vrijblijvend contact op, ik bespreek graag de mogelijkheden met je.

Animal Soul Academy

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief