Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

5 tips om als volwassene je weg te vinden in de huidige maatschappij met je eigen gevoeligheid!

Vroeger was ik heel verlegen en stond ik het liefst achter mijn moeders rok als iemand wat tegen mij zei. Ik kroop helemaal weg en durfde me ook slecht uit te drukken. Ik kon geen woorden vinden, kon de energie van de andere persoon slecht plaatsen als deze niet goed voelde en kreeg vaak pijn in mijn buik. Als je mij nu kent, herken je dat echt niet meer 🙂 Hoe kun je nu als sensitief persoon je weg vinden in deze huidige maatschappij waar zachtheid en gevoeligheid slecht geaccepteerd wordt?

HEB JIJ OOK EEN TIK VAN DE MOLEN MEEGEKREGEN?

Vele cliënten die ik begeleid, hebben allemaal wel een tik vanuit hun opvoeding meegekregen. Of ze hebben nooit een compliment van hun ouders gekregen en hoorde slechts wat er juist fout ging in plaats van goed. Of (stief-)vader was handtastelijk. Of je werd altijd geacht te voldoen aan de maatstaven van de ouders of ouderlijke zussen en/of broers. Dit is slechts een handgreep uit de voorbeelden die voorbij komen.

ANGST DOMINANTIE EN BOOSHEID ONDERDRUKKEN JE LEVENSGELUK

De meesten volwassenen hebben deze angsten, boosheden of dominantie weggedrukt. Maar vroeg of laat gaat het toch knagen. Je komt in een bepaalde leeftijdsfase of je omgeving verandert waardoor je er onbewust toch mee geconfronteerd wordt. Of je nu in je dertig, veertig of vijftiger jaren zit, iedereen krijgt er mee te maken als je er geen ruimte voor hebt gemaakt om de situatie van vroeger los te laten.

DIEREN WETEN PRECIES WAT ER MET JE AAN DE HAND IS

Je dier geeft rare signalen af en je weet niet goed wat er aan de hand is. Dieren geven een heel zuiver beeld over waar je staat en hoe je op hun overkomt. Hoe minder bagage je met je meedraagt hoe minder zijn jou hoeven te spiegelen!

IT’S TIME TO MOVE ON!

Hoe bereid ben je om een transformatie door te maken en het verleden los te laten? Het gaat om de bereidheid te veranderen! Als je het maar half / half wilt dan is de kans niet heel groot dat het je gaat lukken. Het gaat erom dat je er volledig klaar voor mag zijn om die stap te maken!

5 TIPS om je weg weer te hervinden met je gevoeligheid in deze maatschappij

  1. Tip 1: iedereen leeft in zijn eigen omstandigheid en het is niet aan jou om daar over te oordelen. Met andere woorden, als je boven de situatie uit kunt stijgen en neerkijkt op de situatie dan mag je bijvoorbeeld je ouders in een ander energievak plaatsen dan jezelf. Zij kiezen voor hun leven en jij voor dat van jezelf.
  2. Tip 2: besef dat jij een kans krijgt om je onder deze situatie uit te werken omdat jij kiest voor vrijheid, blijheid en een liefdevolle verbinding met je zelf en je omgeving. Je mag en kunt een keuze maken!
  3. Tip 3: ga niet meer of zo weinig om met die mensen die je naar beneden halen. Mensen die continue je energie naar beneden halen zijn niet de mensen waar je mee op korte, middellange of lange termijn geluk mee kunt delen
  4. Tip 4: besef dat jij niet raar of abnormaal bent! Je bent anders en dat is OK!
  5. Tip 5: geef je zelf de tijd om te werken aan je eigenwaarde. Neem een compliment aan, zet een glimlach op je gezicht en ben positief egoïstisch

Deze 5 tips kunnen je vandaag al helpen. Mij helpen deze tips in ieder geval wel om mezelf los te maken van negatieve energieën. Ik kies voor een vrij en blij leven. Dat niet iedereen dat even goed bevalt, daar heb ik geen schuldgevoel meer over. Waarom niet? Omdat ik elke dag straal van blijdschap en geluk. En als het even iets minder is dan ben ik dankbaar voor de stappen die ik al WEL heb gezet en weet ik dat ik NU de keuze kan maken om me liefdevol, blij en groots te voelen!

Dat wens ik jou ook toe!

In de training Focus op je Eigen Levensgeluk, begeleid ik mensen om hun LEVENSGELUK te vergroten. Om een plan te maken waar je naar toe kan leven, hoe je dat energetisch kunt manifesteren en ik help jou daarbij!

Hoe wil jij je voelen? Exact! Blij, vrij en overheerlijk!

SPECIALE ACTIE
Start je de Training ‘Focus op je Eigen Levensgeluk’ in de maand juli dan ontvang je een reading van je dier à € 77,- cadeau!

Hoe werkt de training?
Na inschrijving, krijg je toegang tot je studiemateriaal via de Online Academy. Op deze Online Academy staan digitale opdrachten, ingesproken motivatie gesprekken en uitleg, video uitleg over het aantrekken van levensgeluk. Na elke transformatie overleg je je situatie per e-mail en je ontvangt een op maat antwoord voor jouw situatie! Uiteraard kun je ook via Skype of Messenger een Soul Coachingsgesprek aangaan tegen een extra vergoeding.
In 10 transformaties verander jij je eigen leven! Zowel privé als zakelijk is het van invloed. Mijn cliënt van gisteren vertelde me nog hoe fijn het is om als ondergewaardeerd kind nu als volwassene veel vrijer en blijer door het leven te gaan! Dat wil jij toch ook!

VERANDER JE ZELF EN JE OMGEVING en doe mee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief