Hoe je in 12 weken je werk kunt uitbreiden tot dierentolk

Blij en trots met een nieuwe mijlpaal. Mijn eerste podcast opname is een feit. Best spannend om dit nieuw technisch tooltje goed te begeleiden. Zeker omdat ik me een beetje vastgeplakt voel op de berg waar ik woon en niet meer van alle moderne faciliteiten op de hoogte ben. Nu mijn zoon uit huis en in Nederland woont, kan ik hem niet even vragen hoe iets technisch werkt. Die jeugd is er zo mee opgegroeid en ik ben al 20 jaar zelfstandig en heb het zelf moeten leren. Onlangs had ik nieuwe oortjes gekocht voor mijn mobiele telefoon, ik wist niet eens hoe ik deze moest opladen. Had ik gewoon de verkeerde stekker erbij gekregen. Ach, ik kan er om lachen en ik kom er wel!

Violet Bakker nam vandaag de honneurs waar. Violet is moeder, partner en een grote dierenvriend. Ze werkt als coach met paarden in haar bedrijf: Onze Kudde (www.onzekudde.nu). Iedereen die bij haar komt mag onderdeel zijn van haar kudde. Haar gezin en alle dieren waaronder haar paarden, hamster en kat. Ze begeleidt kinderen en volwassenen samen met haar dieren en sinds vorige week geeft ze ook readingen aan honden, paarden en katten eigenaren. Hoe heeft ze haar weg hierin gevonden?

‘Al lange tijd volg ik je op Instagram en voelde aan alles dat je én heel veel levenservaring hebt opgedaan en ook echt de dieren hoort en begeleidt bij allerlei kwesties. Mijn buikgevoel vertelde me dat ik de stap in dierencommunicatie moest zetten. Zo ben ik drie maanden geleden gestart met ‘Verdiepingscursus Dierencommunicatie en Zelfontwikkeling’. De reis was groots en vooral het maatwerk die je me gaf heeft me laten groeien. Je dieren hebben me zoveel wijsheden meegegeven en merk dat het telepathisch communiceren zo direct en zonder oordeel doorgegeven kan worden. Alle dieren houden van hun baasjes die liefde is er altijd!’

Ondanks het feit Violet en ik elkaar nooit fysiek hebben gezien is er een hele mooie band opgebouwd. Door het e-mail contact, ingesproken audio’s via Whatsapp, foto’s die we deelden en onze live coachingsgesprekken hebben we een hele mooie band opgebouwd. Haar dieren hebben haar zoveel inzichten gegeven door de reading die ik voor haar dieren mocht geven maar ook mijn dieren die via de online cursus tot haar hebben gesproken. Daar waar Violet om hulp vroeg om gezien te worden en haar te helpen bij haar zelfvertrouwen, haakte ik in en gaf haar vleugels zodat ze nu zelf kan vliegen.

Het mijn grote missie om mensen te helpen dicht bij hun intuïtie te laten komen en zo telepathisch met dieren in contact kunnen komen. Er zijn vele technieken die in de cursus worden aangereikt maar het belangrijkste is toch wel; waar sta jij als unieke ziel en wat heb jij nodig om te groeien? Deze persoonlijke aanpak is voor iedereen die al een basis heeft gelegd in dierencommunicatie en wil doorgroeien naar een dierentolk of deze vaardigheden wil integreren in het werk als paarden of honden coach, dierenbegeleider, acupuncturist, natuur geneeskundige en hopelijk mag ik het ook dierenartsen laten ervaren.

De ‘podcast #1 Violet Bakker’ is te beluisteren via mijn website: https://animalsoul.academy/dierencommunicatie-en-zelfontwikkeling/

of direct via Soundcloud:

https://soundcloud.com/animal-soul-academy/podcast-1-violet-bakker?si=819e670f975c4897b3ea44780ebfb59e&utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

En na drie uur op onderzoek te zijn geweest hoe ik een RSS feed maak en deze op Spotify en Podcast Apple kan zetten, trek ik me weer terug op de berg want dit gaat nog even niet lukken. Mocht iemand zich geroepen voelen me te helpen, graag ..:-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief