Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Where is your home?

Home is where your heart is. Dat weet ik zeker. Persoonlijk houd ik in alle volle glorie van mezelf en liefdevolle mensen om me heen, ik zie mezelf graag in alles wat er is, maar … er knaagde iets wat ik zelf niet eerder onder woorden kon brengen. Totdat ik met Ingrid Smit een mBraining-sessie deed. 

Ingrid en ik hebben elkaar leren kennen via wederzijdse, Nederlandse vrienden, eigenlijk nog niet eens zo lang geleden. De opening van haar prachtig gerenoveerde appartement, niet ver van mijn huis vandaan, bracht ons een stuk dichter bij elkaar. Je voelt iemand nog beter aan als je echt in hun (t)huis mag stappen.

We stonden met meerdere coaches lekker aan de bar met een goed glas wijn te kletsen over onze uitdagingen als Nederlander in Spanje, maar ook als praktiserend coach. Het leven in Spanje is heerlijk, maar je moet, om hier te kunnen bestaan, ook echt wel wat doen! Zeker als alleenstaande vrouw/moeder.

Het idee ontstond al snel dat Ingrid bij mij op locatie haar eigen privé-retreat wilde geven. De eerste boeking staat al, waarbij ik haar cliënte met de paarden mag begeleiden. Ieder ons ding en toch samen in verbinding met het oog op groei en ontwikkeling. 

We werden tevens nieuwsgierig hoe we nu zelf een sessie van elkaar zouden ervaren. Zo kwam Ingrid bij mij voor een paardensessie (zie blog) en ik mocht afgelopen vrijdag haar sessie ondergaan. 

Ik vond het best spannend om weer eens aan de andere kant van een sessie te staan. Onder het genot van een kop thee bij de open haard en een pup aan onze voeten, begon Ingrid met haar introductie. 

Mijn lichaam reageerde meteen op wat ze uitlegde over onze hoofd-, hart- en buikmechanismen. Mijn lippen begonnen te trillen, mijn keel werd afgeknepen en mijn lijf bleef onrustig. Oeps … waarom reageerde mijn lijf zo snel? Wat zit er onderhuids wat ik zelf niet weet?

Door Ingrids stem kon ik me compleet overgeven en voelde ik me veilig. Ik had alleen nooit gedacht dat zich nog zoiets diepzinnigs zou aandienen. 

Mijn kleine ‘ik’ voelde zich niet veilig in WIE ik nu ben. De jarenlange ontdekking en ontwikkeling van mijn intuïtieve krachten waren totaal in mezelf geïntegreerd, alleen zo had ik dat als kind niet ervaren. Het voelde alsof een kindsdeel ver was weggestopt en daar beelden over had gevormd die nu niet meer reëel zijn. Tijdens de sessie durfde ik compassie te krijgen met mijn kindsdeel en dit zo liefdevol te integreren in mijn eigen buik. Nu voelen mijn hoofd, hart en buik weer als één geheel aan. Wat een bijzondere ervaring en wat heeft het me veel gebracht! 

Het is dus ook niet vreemd dat er nu een pup op mijn pad is gekomen. Nooit eerder heb ik zelf een pup van jongs af aan opgevoed. Het puppy-kind in huis en haar sensitieve kracht is wat ik erken, zie en laat opbloeien. Precies zoals ik mijn kindsdeel tijdens de mBraining energie heb mogen geven. En zo is één plus één drie ❤️🐶❤️

Ingrid en ik werken autonoom én samen. Dit houdt in dat we elkaars expertise zullen inzetten waar en wanneer wij voelen dat dat nodig of welkom is. Van de retreats die ik voor dit jaar heb ingepland zal Ingrid ook deel uitmaken. 

Home is thuis met geliefden om je heen!

Mirjam Diepenbrock

Voor meer informatie over onze samenwerking, klik hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief