Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Komen dieren na hun dood weer terug in ons leven?

In één keer is je dier er niet meer. Vermist, overreden, dood gevonden. Een abrupte manier van afscheid in het aardse leven dat jullie hebben gedeeld. Of een langdurig ziektebed waar het dier wellicht pijn of enorme verzwakking heeft meegemaakt. Op de één of andere manier mogen we ons losmaken van de liefde die we voor ons dier hebben gevoeld.

En dan komt de vraag van een eigenaar, komt mijn kat, hond, paard nog een keer terug in mijn leven…. Om heel eerlijk te zijn heb ik me niet vaak met reïncarnatie bezig gehouden omdat het niet te bewijzen valt en het vaak gissen is. Voor mezelf wil ik graag dat de eigenaar resultaat ziet na een contact zodat de hond niet meer blaft in huis, het paard niet meer kreupel loopt of de kat weer op de bak plast.

Wellicht zegt dit meer over mezelf dan de energie waar ik op af mag stemmen.

Nu is wel de tijd om hier op in te gaan. Ik voel dat het bewijzen niet meer belangrijk is. Het gaat uiteindelijk erom met welke vibratie we willen communiceren, willen openstaan en willen ontvangen.

Vandaar dat ik in stilte mezelf heb teruggetrokken en ook mijn eigen ervaring meer verdieping heb gegeven. Het is namelijk ook niet toevallig dat een cursist hetzelfde oppikte zoals ik zelf al had gedaan. Ik heb namelijk gevoeld dat het paardje Montana dat ik nu sinds 2009 bezit, de reïncarnatie is van mijn vroegere soulvriend en Shetlander Wimpie.

Hoe “weet” je dat nu en is het eigenlijk belangrijk?

Ik heb het letterlijk Montana gevraagd tijdens een buitenritje. Ik zat op Montana en de weg kronkelde voor ons uit. Gedurende de rit had ik me heel intens met haar verbonden. Het voelde net alsof we één waren. Dit deed me aan Wimpie herinneren en toen stelde ik haar de vraag of zij de reïncarnatie van Wimpie was.
Ik liep al heel lang met deze vraag en had zo’n gevoel dat zij dat kon zijn. 

Ik sprak met haar af dat ze me twee bevestigingen mocht geven. De eerste was dat het antwoord tussen twee bochten in gegeven mocht worden en dat het antwoord twee proesten achter elkaar moesten zijn. Ik wilde het mezelf niet makkelijk maken door haar slechts één signaal te laten geven 😉 

En zo geschiedde… net voor de bocht proestte ze twee keer en keek me heel ondeugend met haar linkeroog aan. Die blik deed me ook weer aan Wimpie denken…

Ik geloof dat dieren geen weerstand hebben om in het aardse leven te stappen en weer te gaan. Voor hen bestaat ‘dood’ niet zoals de meesten dat ervaren. Dood kan voor velen staan voor: definitief afscheid, over en uit, boek gesloten, etc.

Dieren leven meestal vanuit een andere vibratie dan wij mensen. Ze verbinden zich in eerste instantie met JOY (blijheid, liefde, nieuwsgierigheid, lichtheid) en kunnen zich daarom heel makkelijk van de aardse energie loskomen. Ze komen en gaan weer heel makkelijk naar de aarde, iedere keer weer.

Wij mensen zien het leven vaak veel zwaarder aan. Wij leven in de overtuiging dat de aardse reis altijd gepaard moet gaan met pijn en tegenslag. Als we ons nu net als de meeste dieren kunnen verbinden met de Bron, met de lichtheid en egoloosheid in het leven dan kennen wij ook geen angst en geloven we dat we dierbare wezens weer in een ander leven zullen ontmoeten.

Ik heb dit al meerdere keren zelf meegemaakt met een dierbare vriendin, mijn ex-partner, Montana en Noa de hond. Wellicht nog veel meer maar daar was ik me in het verleden niet zo bewust van. Zelf vind ik dit zo waardevol om hierdoor lichter te leven en het vertrouwen te hebben dat die onvoorwaardelijke liefde er altijd zal blijven.

Wil je zelf in contact komen met een overleden ziel of een ziel die nu bij je is waarbij je vragen hebt over voorgaande levens? Vraag gerust een reading voor je dier aan.

 

26 gedachten over “Komen dieren na hun dood weer terug in ons leven?”

 1. Marga Zuidervaart

  Vorige week is mijn kat Teun overleden. Ik heb het daar behoorlijk zwaar mee omdat wij echt een contact hadden. Teun was echt min kat. We hadden tot het laatst een onwijs goed contact. Ik voel nu ook dat Teun er nog steeds is en vraag mij af hoe Teun weer terug in mijn leven kan komen.

  1. Mirjam Diepenbrock

   Beste Marga,
   Het spijt me te horen dat Teun is overleden en jouw hart gebroken is van verdriet. Wat vond je zo mooi van Teun? Waar genoot je zo van met hem? Haal deze gedachten zeker terug om je hart te vervullen met de mooie dingen ipv het gemis. Of teun weer terug komt in je leven weet ik niet. Ik denk niet dat dit is dat we van te voren kunnen ‘weten’. Wel dat we na jaren een dier herkennen. Je kunt wel contact blijven maken met de ziel van Teun. Daarbij kan ik je helpen. Stuur me een email mocht je een reading met hem willen. Stuur deze door naar info@animalsoul.academy. Een warme groet, Mirjam

 2. ik heb het wel meegemaakt en gelukkige ook…29jaar geleden kwam mijn ex-man met een klein kitje aan die hij gevonden had op straat bruin gestreept met witte bavetje en voetjes ‘k noemde haar jinny 😉 ‘k gaf ze eten en na elke hap kwam ze mij bedanken natuurlijk heb ik dat kitje gehouden.. 7 jaar later ging ik scheiden ‘k had een zoon van zes en drie poezen dus ik heb er snel 1moeten kiezen en op dat moment sta je er niet bij stil wie je kiest en ik koos één van mijn andere poezen snel had ik spijt dat ik niet jinny had gekozen en heb ik veel tranen gelaten een jaar of 2 later kwam ik te weten dat ze gestorven was in een ongeluk ‘k had veel verdriet en miste haar nog steeds… een jaar of 2 later vertelde mijn zus dat haar poes 2 kitjes heeft gehad en ik ging zonder enige bedoelingen een bezoekje brengen plots sloeg mijn hart snel toen ik één van die kitjes zag ‘k herkende ze meteen jinny is terug dacht ik en zei tegen mijn zus die kleinste is voor mij ze zei meteen oke !!! ‘k gaf haar terug de naam jinny en nu is ze 17 en half jaar ze is nog steeds mijn grote liefde ze is ziek en ‘k weet niet hoelang ik ze nog zal hebben maar ‘k heb haar al toegefluisterd dat ik ze terug met open armen ontvang moest er iets met haar gebeuren ze al voor eeuwig in mijn leven zijn ‘k zal voor eeuwig van haar houden dat is ware liefde, die verlaat je nooit en is steeds heel dicht bij jou… dus ja het bestaat gewoon een kwestie van ze te herkennen en geloof mij je voelt het meteen als licht en warme liefdes gevoel in je hart

  1. Mirjam Diepenbrock

   Met kippenvel heb ik je verhaal gelezen. Dank je wel dat je dit wilde delen. Ik vind het super bijzonder hoe jij jouw zielsverbinding met Jinny hebt beleefd! Nog een hele mooie tijd samen en mocht je via mij nog vragen aan haar willen stellen, ik sta hier graag voor open om een reading voor jullie te doen! Een hartsgroet, Mirjam

  2. Gisteren is mijn lieve katje overleden. Ze was al 16 jaar mijn gansje, volgde me overal en kleefde overal tegen me aan. Ik haalde haar uit het asiel toen ze 6 weken was. Ze was gevonden in een zak. We hadden een hele diepe band. Ik ben er helemaal kapot van, maar ze had pijn en was op en de dierenarts heeft haar laten inslapen. Ze is overleden op haar lievelingsplaatsje in de tuin. Haar zusje heb ik enkele jaren geleden al moeten afgeven, en met haar had ik een even diepe band. Nu moet ik hier echter binnen 2 weken al verhuizen naar een ander huurhuis. Maar hun aanwezigheid hangt hier nog. De afdruk waar ze heeft gelegen staat nog in het gras. En ik voel hen in huis. Ik heb het hier heel moeilijk mee. Gaan dieren met je mee als je naar een andere woonst gaat? Of blijven ze waar ze overleden zijn? En zouden ze nu weer samen zijn?

   1. Hallo lief mens, het spijt me te horen dat je je gansje hebt moeten laten gaan. Een fysieke schaduw die je nu mist. Spirits reizen overal met je mee ook al liggen ze ergens anders begraven. Hetzelfde met mensen die op een begraafplaats liggen of in een urn centrum. Ook deze spirits helpen ons als we er om vragen. Mocht je verder op je vragen in willen gaan dan kan ik via een foto contact maken met je katten en dat heet een reading. Op deze site kun je hier meer info over vinden. Voor nu een dikke knuffel, Mirjam

 3. 11-05-2018 de ergste dag van mijn leven, ik heb me maatje Chico toen laten inslapen 15 jaar lang was hij me maatje 24 uur per dag bij me deed alles met hem, oortjes schoonmaken tandenpoetsen nagels knippen, enz hij was me lust en me leven me zielsmaatje vanaf de eerste blik dat hij een puppy was tm met de laatste blik was er die klik een gevoel die niet te beschrijven is ik kan eigenlijk niet zonder hem leven er zit een gat in me hart die zo leeg voelt, ik hoop dat ik hem ooit weer kan zien en hoop dat er ooit een hondje is zoals hij maar ik denk dat niemand zn plaats kan vervangen

  1. Hallo. Ik hoop dat ik ooit onze overleden dieren kan terug zien. Ik denk dat dit tot op heden nog niet gebeurd is. Wel heb ik mijn inziens een bedankje gekregen van onze prachtige man, ons paard Parcival. Maanden nadat we hem moesten laten inslapen en ik de beslissing had genomen. Liep ik door onze stallen, ik was gehaast en volledig in gedachten bezig met wat ik op dat moment aan het doen was. Plots stokte mijn adem, ik bleef stilstaan en fluisterde zijn naam. Ik voelde zijn aanwezigheid. Tegelijker tijd voelde ik op mijn linker wang de zachtste streling dat ik ooit in mijn leven gevoeld had. Ik wist dat hij me wou bedanken. Ik wou dat ik dit gevoel nog kon meemaken van hem of van Ferrari ons recent overleden paard en van onze poezen en honden die niet meer bij ons zijn. Wij missen ze enorm, maar blijven doorgaan voor onze dieren die nog bij ons zijn.

   1. Mirjam Diepenbrock

    Hallo lieve Brenda, Wat een mooie ervaring en geloof hierin dat hij dat was! Soms als we heel graag een signaal willen komt het er niet van. Dan is de druk te groot. Ik zet altijd een wens/intentie neer en dan op een onverwacht moment komt er een signaal. Dat wens ik jou ook toe. Mocht je graag willen dat ik een reading doe voor je overleden dieren dan kan dat uiteraard altijd. Mail me dan op info@animalsoul.academy Lieve groet Mirjam

 4. Drie jaar geleden is mijn Sioux heel tragisch om het leven gekomen… kwade ex had ze overreden… mijn wereld stortte letterlijk in…
  na een jaar kwam Tibbe in ons leven en net zoals Sioux kwam hij ‘s nachts op mijn bed liggen… maar na 10 minuten vertrok hij terug kort erna voelde ik terug poezepootjes op mijn benen over het bed lopen… maar er was geen Tibbe te bekennen… Sioux ligt in mijn tuin begraven dus ik was ervan overtuigd dat haar geest me ‘s nachts kwam bezoeken en aangezien dieren daar gevoeliger aan zijn ging Tibbe uit puur respect baan ruimen…
  nu 3 maand geleden zie ik een kitten die geheel op onze Sioux geleek en na eerste bezoekje is de kitten bij ons ingetrokken… mijn zoontje heeft ze terug Sioux genoemd en nu komt het… sedert de kitten bij ons is voel ik nooit meer de poezen geest over mijn bed lopen…
  daardoor ben ik overtuigd dat onze eerste Sioux terug is…

 5. Wel ik heb zoiets mij pony is nu een geit, mijn hond een paardje en mijn overleden moeder en vader een paard. Hun ziel kreeg een andere belichaming. Maar als ik dit zou zeggen tegen mensen verklaren ze me voor gek.

   1. Wat kost een reading voor me hond Dinera? Ik heb haar pas moeten laten inslapen. Ik heb het er heel moeilijk mee? En wil weten of ze boos op me is omdat ik haar heb moeten laten inslapen en of ze rust heeft en of ze wil reïncarneren en bij me terug wil komen?

    1. Mirjam Diepenbrock

     Hallo Wilma,
     Het spijt me zo over het verlies van Dinera.
     Ik heb je een email gestuurd met de informatie omtrent een reading. Deze is aan te vragen via het formulier op mijn website. Een reading bedraagt 95 euro. Of anders stuur me een email met de fotos van je Dinera en we prikken een dag om jou bij te staan bij verdriet en rouw en het maken van zielscontact met Dinera. Warme groet, Mirjam

 6. Ik kwam hier in deze topic terecht door wat ik op Google zocht. Het gaat hier over incarneren van dier naar dier. Ik heb nu een ervaring van mens in dier… denk ik…

  Mijn vader, liet me achter op mijn 6j door een scheiding van mijn ouders, ik kende hem eigenlijk niet, tot 8j geleden 1 enkel contact was, waar ik uit opmaakte dat ik 2 druppels water mijn vader was, qua karakter. dit contact verwaterde weer door onze 2 gelijke koppige karakters. Vorig jaar oktober 2018 vernam hij dat hij kanker had, teminaal, hij nam de beslissing om geen afscheid van me te nemen, ik wist maar wat er gaande was op 12 februari. Dit voelt voor mezelf loodzwaar aan, omdat ik besef dat ik op mijn 1001 vragen nooit antwoord zal krijgen, ook omdat ik nooit zal begrijoen dat je kan gaan zonder afscheid te nemen van je eigen vlees en bloed…

  Nu, mijn vader verjaarde op 12/09. Dit jaar toen ik thuiskwam van mijn nachtdienst, vond ik een klein kitten van ongeveer 4 maand op 12/09, luid huilend 2 huizen van me verwijderd, ik heb hem binnen genomen en na verder navraag in de buurt, waar hij nergens werd gemist en dus ook niet was gechipt, besloten om mijn kleine vondeling te houden. Hij is eigenlijk alles wat ik wel al lang wou, een super lieve, dikkere kater. Hij hangt ook ENORM aan me, veel meer dan aan mijn partner, ik kreeg nog nooit zoveel liefde van een kat.

  Ik stel me soms echt de vraag, kan mijn vader zijn overgegaan in een ander dier om toch nog bij me te zijn? Of is het gewoon toeval dat ik deze lieverd vond op de dag van zijn verjaardag of troost ik mezelf met een gedachte, een veronderstelling?

  Ik geloof in leven na de dood, doordat ik als kind ervaringen had, dingen zag, voelde en ervaarde

  1. Mirjam Diepenbrock

   Lieve Tania, Dank je wel voor het delen van je verhaal. We weten nooit wat er precies in iemand zijn hoofd afspeelt en daarom is het beter om geen vragen meer te hebben die toch onbeantwoord blijven of onbegrepen kunnen worden. Om healing te krijgen op je vader is wellicht een kaarsje bij zijn foto te branden, een familie opstelling te doen met bijvoorbeeld paarden, een helende reis naar je ouders te doen, etc. Het gaat erom dat jij vrede krijgt bij de ouder-kind relatie. De kitten kan een geschenk zijn van je vader. Een mooi en liefdevol gebaar dat in zijn levende leven wellicht niet kon geven. Prachtig en mooi! Ik wens je alle liefde toe. Mocht je nog verder hier op door willen praten dan kun je me het beste bereiken via mijn email adres: info@animalsoul.academy Lieve groet, Mirjam

 7. hoi.
  Ik heb ooit een kater gehad, Nino.
  Dat was een zwarte kater.
  Hij is niet heel oud geworden, 9.
  Is overleden aan een longontsteking omdat hij een lange grasspriet in zijn neus heeft gekregen.
  Het was nogal een figuur, heeft zich ooit door het kattenluik gebeukt dat op slot zat, sprong tegen ramen aan van mensen waar een kat binnen zat en ook tegen mijn raam als er een kat in de tuin was.
  Hij woonde samen met mijn poes Chica.
  Zij is 19 en een half geworden.
  Vorig jaar had ik het idee dat Chica niet lang meer zou leven en koos ervoor om er nog voor haar dood een kitten bij te nemen.
  Ik ben gaan zoeken en vond via een vriendin het adres van een nestje kittens.
  In de eerste instantie koos ik voor een cypers katertje maar toen ik er eenmaal was wilde ik het liefst een andere kitten.
  Dat was een blauwgrijze smoke kater.
  Ik mocht hem hebben, ben nog 2 keer gaan kijken bij de kittens en de tweede keer was het katertje zwart geworden.
  Toen ik hem uiteindelijk mee mocht nemen klikte het direct met poes Chica, terwijl ze normaal gesproken niets moest weten van andere katten.
  Ice, zo heb ik mijn kitten genoemd, ging op exact dezelfde plaats op mijn bed liggen als Nino, als ik ‘s nachts wakker werd noemde ik hem per ongeluk Nino.
  Na 2 weken is mijn Chica overleden, hij heeft dat gelukkig niet bewust meegemaakt.
  Ik had nog een kattenluikje van de vorige katten, Ice wist precies waartoe dat diende en had het zelfs een keer opengemaakt terwijl het op slot zat.
  Ice mag niet vrijelijk naar buiten zoals mijn vorige katten.
  Deze week heeft hij zich ( net zoals Nino ) door het luikje heengebeukt.
  Ik ben er van overtuigd dat Ice de reincarnatie is van Nino, hoe gek het ook klinkt.
  Het feit dat hij van kleur is veranderd, het was echt dezelfde kitten, ik ben meerdere keren gaan kijken, en het gedrag zegt mij dat het klopt.
  Al zou ik het totaal mis hebben maakt dat ook niet uit.
  Dit gebeuren geeft mij het vertrouwen dat je geliefde dieren bij je terugkeren na hun dood.
  Dus al is het grote onzin, het voelt goed!

 8. Silvia Couvreur

  Beste
  Vandaag mijn grote vriend Oscar moeten laten inslapen. Bij onze laatste momenten heb ik hem gevraagd om bij mij te blijven als ziel. Ik had hem ook om
  een teken gevraagd met als voorbeeld: zijn broer Baloe iets (op zijn plaats zitten wachten op eten) laten doen waardoor ik zou weten dat hij er was. Tijdens de lunch ging Baloe op het plekje van Oscar zitten en in al mijn verdriet, glimlachte ik. Het was hem gelukt om aan mij via zijn broer Baloe duidelijk te maken dat hij er is. Ik leef vanuit dit vertrouwen…

   1. Marielle De Vos

    Ik heb 2 jaar geleden mijn zeer lieve bijzondere hond Chuck Amerikaanse Stafford totaal onverwacht moeten laten gaan hij in ochtend liep ik nog met hem in het bos totaal niet wetende dat hij er diezelfde avond/nacht er niet meer zou zijn een teken heb ik nooit gehad maar ik wist dat ik er uiteindelijk toch wel weer een 2e hondje bij wilde dit is sinds 3 weken pup sky geworden en wat een enorme connectie ik gelijk al had met deze knappe superlieve rustige pup mijn gevoel zei mij al wel dat deze bijzondere pup de reïncarnatie van mijn Chuck was en vandaag kreeg ik mijn bevestiging van mijn Nei therapeute die ook met dieren kan communiceren ook zij kreeg al gelijk toen ik de vraag stelde kippenvel en direct zo een duidelijke ja op haar vraag aan Sky ik ga nog een duidelijk teken aan Chuck vragen die dan via Sky zal komen maar eigenlijk heb ik dat teken niet nodig het is voor mij meer dan overduidelijk

 9. Twee jaar geleden heb ik mn pitbull teefje moeten laten inslapen. Ze zat vol longkanker en kon niet meer of nauwelijks ademen. Ik heb mn hele leven al honden maar t wend nooit, die pijn en leegte. Twee weken trug bad ik tot Jehovah God met de woorden’ ALS U ZO N LIEFDEVOLLE GOD BENT GEEF MN HONDEN DAN IN DE TOEKOMST OOK EEN OPSTANDING IK SMEEK U WANT IK HEB U LIEF. Twee min later sprong er een gedaante op mn bed en ging links van mij liggen op de plek waar Saartje altijd sliep. Omdat ik klaarwakker was en helemaal in shock begon ik haar te aaien maar ze ademde niet en voelde koud aan. Ik voelde haar oren en tandvlees. Saartje had een hangoor en een rechtopstaand oor, dit kon ik voelen. Ik heb me nog nooit zo emotioneel gelukkig gevoeld totdat ik opstond en t licht op mn slaapkamer aandeed. Tot mn verbazing was ze weg! Ik ben me gaan afvragen hoe t mogelijk was. Het antwoord is dat het een demon was die zich voor deed als Saartje. De demon had mn gebed gehoord en trachte mij te misleiden.Satans leger van demonen gebruiken waarheden gecombineert met leugens zodat mensen niet tot nauwkeurige kennis komen en leugens uit de oudheid blijven geloven. Mensen en dieren zijn levende zielen. Als we sterven gaan we trug naar de grond waaruit we genomen zijn” stof” dit geld voor alle levende organismen. Wij blijven in herinnering bij onze nabestaanden en bij God. Gelukkig is er de bijbeltekst’ Verbaas je er niet over dat diegene die in de herrinneringsgraven zijn, zijn stem zullen horen en tevoorschijn zullen komen. Zie ik maak alles nieuw! Dit laatste put ik mn kracht uit. Groet Gerben

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief