Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Signalen van onze helpers op aarde

Op het moment dat ik dit Blog aan het schrijven ben, ontvang ik een What’sapp van mijn lieve vriendin, waar ik energetisch heel sterk mee verbonden ben. Ik noem haar ook mijn engelenzus. Ze gaf in haar bericht aan dat het getal dat ik eerder had voorspeld, klopte (dag van een grote deal) en we dankten de engelen voor hun support bij de verkoop van hun huis.

De Engelen (energetische helpers) trachten ons antwoorden en begeleiding te geven op zoveel manieren. Wanneer ze met behulp van getallenreeksen ons willen begeleiden is het een teken van hun liefde en kracht. Hoe meer je deze tekens opmerkt, hoe frequenter ze in je leven zullen opduiken. Het zijn geen toevalligheden maar doelbewuste gebeurtenissen.

Een aantal voorbeelden op een rijtje:

11:11:

Vier énen – 1111 – wat samengeteld “4″ maakt betekent dat de engelen willen dat je hen vraagt om mee betrokken te worden met de manifestatie, vooral wanneer de manifestatie deel uitmaakt van je levensdoel of dienstbaar zijn aan de wereld.

12:12:

Blijf geloven en blijf positief, geef alle zorgen aan spirit om ze te laten helen en transmuteren.

2 staat voor heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid ook al is dat nog niet zichtbaar.

13:13:

De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen met positieve gedachte, voornemen en affirmaties. Ze fluisteren deze in je oor, dus let goed over je overpeinzingen en inzichten.

3 staat dan voor ‘De verlichte meesters zijn bij je in de buurt’. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.

17:17:

Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op anderen.

7 Je bent op de goede weg! ga vooral zo door.

22:22:

Heb vertrouwen, alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.

2 Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

Met dank aan de website ‘nieuwetijdskind’

 

Er zijn engelen, overleden zielen, onzichtbare krachtbronnen die je kunt waarnemen en waar je mee in contact wilt treden. Maar er zijn ook hele zichtbare, aardse helpers om ons heen. Dat zijn de (wilde) dieren die ons signalen geven op ons pad hier op aarde.

Wellicht herken je de situatie waarin je op zoek bent naar bepaalde antwoorden in je leven. Dat kan zijn dat je inzicht wilt in je relatie, in een werksituatie, een relatie met familielid of vriend(in), of anderszins. 
We blijven denken, ons afsluiten, met andere mensen erover praten, weer de situatie herbezien en er uiteindelijk niet met een voldaan gevoel doorgaan omdat we geen duidelijk antwoord hebben gekregen. Of een antwoord ontvangen dat we niet wilde horen…

Als ik voor mezelf praat dan herken ik voldoende situaties waar ik vragen over had maar geen antwoord op kreeg. Ik week dan uit naar mijn spiritueel begeleider. Zijn antwoorden waren altijd zo rijk, liefdevol en eigenlijk heel simpel. 
Nu heb ik van mijn spiritueel leraar geleerd dat de antwoorden op levensvragen helemaal niet van een sterk geleerd persoon (de wetenschap, hoog opgeleide mensen, grote spirituele goeroes) hoeft te zijn. Onze antwoorden liggen eigenlijk voor onze neus, alleen we zien het zelf niet.

Kijk niet met een strakke focus, maar neem waar!

Vandaar dat het van belang is om meer te gaan waarnemen. Richt jezelf eens meer op en kijk met open ogen. Zet je borstkas open en laat de energie meer vanuit je hart stromen zodat je naast het geven ook kunt ontvangen. Maar vooral vraag het dierenrijk je een signaal te geven.

Onlangs zat ik aan een colléga te denken. Het was een gevoel van connectie zonder dat ik haar situatie ging invullen. ‘Toevallig’ mailde ze me die dag en deelde me in haar mooie paarden-foto’s. Ik schreef haar dat ik een mooi boek over Indianen aan het lezen was en zij herkende het boek. Ze gebruikt ook de Indianen-wijsheden met haar paarden. Toen vertelde ze me dat ze twee veertjes had gevonden en mailde me de foto. In het boek dat ik aan het lezen was, staat in dat als je twee veren vindt van eenzelfde vogel dat er eentje voor je zelf is en de ander voor die daar ontvankelijk voor is.

Zo gaf de duif ons weer inzichten om onze creativiteit nog meer te gaan gebruiken. En grappig genoeg voelde ik me ook weer heel erg geïnspireerd om Blogs te gaan schrijven 🙂
Ik kan zo mijn gedachten en inzichten weer delen met mensen die hier open voor staan.

In de cursus ‘Verdiep de Verbinding met je dier‘ of tijdens de cursus Dierencommunicatie en Zelfontwikkeling voor gevorderden, ga je zelf op zoek naar een dier die jou een boodschap brengt. Ik zal hier uitleg bij geven.

Boekentip: Getallen van de engelen van Doreen Virtue

1 gedachte over “Signalen van onze helpers op aarde”

  1. 4 énen op een rij komt bij mij regelmatig voor, onbewust kijk ik dan op de klok. Het is soms zo vaak dat ik dacht dat mijn brein er een spelletje mee speelde en op zo’n manier mijn aandacht naar wat er nu gebeurd wilt richten. Ik maak er altijd gebruik van en dank mijn brein voor de herinnering. Het lijkt dat dit stimulerend werkt en het feit dat dit bij tijden vaak gebeurd wijt ik aan het feit dat ik mezelf of brein hier in aanmoedig. Andere getallen komen ook een enkel keertje voor maar énen eigenlijk het meest. Dank je voor de referentie, ik zal de volgende keer proberen stil te staan voor het ontvangen van een engelen bericht…. Hier heb ik nooit bij stil gestaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief