Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Vergeven is een KEUZE

In de kerk hoorde ik het vroeger als klein meisje zo vaak zeggen dat we elkaar en een ander moesten vergeven. Eigenlijk wist ik niet eens waarom je een ander moest vergeven want waarom zou je iemand pijn doen?

Nu weet ik zelf hoe ik iemand kan vergeven…

Want ook ik ben meerdere keren bedrogen in het leven of heb intens verdriet gevoeld door een breuk in een vriendschappelijke of zakelijke relatie. Een heftige tijd in mijn leven waardoor mijn leven compleet op z’n kop stond. Waarom kunnen mensen die je liefhebben (ouders, vrienden, partner of familieleden) je zoveel pijn aandoen? Wat zit daarachter, hoe ga je er mee om, wat zegt dit over jezelf en hoe kun je dit nu loslaten?

Zelf heb ik geleerd mijn woede en boosheid heel erg te verminderen waardoor ik gelijkwaardiger het gesprek kon aangaan. Ik ben niet naar de ander gaan wijzen maar heb vanuit mijn eigen gevoelens gesproken. Ik uitte me dan vanuit een startzin: “Ik voel….”. Als de fysieke afstand te groot was heb ik me schriftelijk geuit maar ook heb ik de situatie een keer laten gaan omdat ik voelde dat de energie die ik er in zou stoppen, niet zou overkomen.

Mijn proces in vergeving zit ‘m in de kracht die ik MEZELF, met hulp van energiewerkers, heb gegeven.

Vergeving staat of valt met de liefde voor jezelf!

Hierbij een aantal tips om vergeving aan te gaan:

1. Neem de tijd voor jezelf om je eigen boosheid en woede op te schrijven.

2. Bekijk elke dag je verhaal en probeer dan elke dag je woede steeds meer te laten zakken. Dit doe je door bijvoorbeeld veel LIEFDE aan jezelf te besteden. Dat kun je doen door je eigen (persoonlijke) beeld te vergroten. Wat heb jij nu nodig om je goed te voelen? Is dat een massage, een gesprek met een coach en of Healer, een gezichtsbehandeling, een wandeling in de natuur, etc..

3. Neem even de tijd om los van elkaar te zijn. Zodat je veel beter kunt gaan voelen of je de ander nog mist of wilt zien.

4. Maak op een afgesproken tijd en dag een afspraak om samen een gesprek aan te gaan. Wees dan rustig en kalm.

5. Veroordeel elkaar niet in het gesprek. Spreek uit wat JIJ voelt niet wat jij vindt.

Langzaam aan komt het stuk EIGENWAARDE weer terug.

Doordat je eigen LEVENSENERGIE weer stijgt, kun jij gaan invoelen wat jij wilt in de verbinding met die ander.
Je kunt de actie of situatie waar het omgaat dan proberen los te laten.

Ik heb uiteraard nog meer tips die voor jouw toegesneden kunnen zijn tijdens mijn coachingssessies via Skype, telefonisch of messenger.
Neem gerust contact met me op als je hulp bij vergeving nodig hebt.

Ik spreek uit eigen ervaring dat de stress die ik uit mijn lijf heb gekregen, ruimte heeft gemaakt voor een hoop GELUK!

De grootste crisis is ook de grootste kans.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief