Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Nu ik toch hier ben, wat doe ik in de tussentijd?

Vraag het je dier…
Van grote schoonmaak tot Netflixen. Van fysieke beweging op een paar m2 tot het ontdekken van nieuwe informatie over het Corona virus. In deze periode worden we weer op onszelf teruggeworpen. Voor de één is dat een beperkende gedachte of angst en voor de ander een geweldige periode van rust of uitdaging.

Hoe gek worden we nu en waar leidt dat naar toe?

Of we nu denken dat de wereld vergaat of we in tekorten schieten, het gaat er om wat we met die tussenliggende tijd doen die niet te overzien is wat en wanneer er iets gaat gebeuren. Als we weten dat er nog maar één dag is, hoe vullen we die dan in?
Mijn oude kat Henk, is in zijn laatste fase van zijn leven belandt. Hij is om en nabij 20 jaar, is tandeloos, zijn tussenschotten van zijn neus functioneren niet meer goed, hij plast niet meer als vanouds en niest vaak wat bloed. Als ik aan hem vraag om hem te helpen bij het inslapen, dan draait hij zich zeer verontwaardigd om. Hoe haal ik het lef om over zijn leven te beschikken. Twee maanden geleden had ik al het gevoel dat het niet meer ging, maar hij huppelt nog steeds hier rond, eet nog en kan nog op zijn manier grapjes maken. Hij leeft dus niet met de gedachte dat elke dag gedaan kan zijn maar roeit met de riemen die hij nog steeds zelf in handen heeft!

Dus wat doe je in de tussentijd?

Veel van mijn clientèle, zijn vrouwen die het lastig vinden om voor zich zelf te gaan staan. En echt het zijn allemaal prachtige vrouwen om te zien. Ik kijk ze aan en ben soms echt verbaasd dat ze nog niet hun vrouwtje kunnen staan. Hun vrouwelijkheid en statigheid bekijk ik met bewondering. We delen onze sensitiviteit, empathie en passie voor dieren. Maar wat maakt hun dan toch weer zo anders dat ze om hulp komen vragen?

Dieren zijn aardse engelen

Hun link met dieren, is een connectie die ze met me maken. Tevens hebben ze gehoord dat ik met hun dier of met mijn eigen dieren hun spiegel. Of je het nu spiegelen noemt, zielscontact mee legt of de relatie tussen dier en mens onderzoekt, het komt er op neer dat het dier in verbinding een boodschap heeft (voor iedereen). Dieren zie ik als aardse engelen. Ze willen ons wat brengen, helen, bewust laten worden.

Wat brengt mij hier op aarde?

Vandaar dat het ook mooi is dat sensitieve dierenliefhebbers bij me komen met een belangrijke vraag: wat brengt mij hier op aarde? Ik loop al zo lang met een gevoel onder de armen maar weet niet hoe ik het vorm moet geven, hoe ik me moet ontwikkelen of hoe ik mezelf moet neerzetten.

Jouw unieke kwaliteit, wat is dat?

Ik geloof dat mensen net als dieren een aantal unieke eigenschappen hebben. Een paard heeft ook meerdere kanten, deze kunnen zijn: dressuur, springen, barrel rijden, buiten ritten rijden, etc. Maar er zal zeker één unieke eigenschap eruit springen of althans als de mensen goed kijken ook deze ontwikkelen. Dit geldt ook zo bij mensen. Wellicht kunnen we en goed koken, en goed sporten en goed zorgen en goed boekhouden en goed schrijven en goed…. Maar wat vind je nu écht leuk en wat wil je het liefste doen?

Als we toch maar 1 dag overhouden, waar houd je je dan het liefste mee bezig?

Wellicht is dit nu ook de vraag waar we ons de komende tijd op mogen gaan richten. Ik word alleen maar onrustig van mensen die zoveel willen, doen, plezier maken en toch klagen… We hebben maar één leven dus nu moet het allemaal gebeuren. Maar is dit ook zo? Dit is een ander verhaal en kom ik vast nog een keer op terug!

Dus jij, sensitieve (hoog)gevoelige vrouw of man waar ga jij voor staan?

Wil jij je dier ook laten spreken? Wil jij ook inzichten van je dier ontvangen? Wil je weten waarom jullie elkaars paden hebben gekruist?
Vanwege het virus ontvang ik op dit moment geen klanten op locatie.
Online, telefonisch, maak ik zielscontact met jouw dier via een foto en samen bespreken we je vragen. Je zult inzichten ontvangen over bijvoorbeeld specifieke gedragskenmerken van je dier zoals waarom hapt mijn paard de laatste tijd naar me of waarom is mijn hond de laatste tijd minder enthousiast. Of fysieke kenmerken zoals waarom is mijn kat zo ziek geworden in een korte tijd nu ik thuis zit zonder werk. Of waarom is mijn dier in mijn leven gekomen? Dit en meerdere vragen kunnen de revue passeren.
Stuur een e-mail (animalsoulacademy@gmail.com) en we maken een afspraak voor deze bijzonder ontmoeting samen met je dier.
Of stuur een whatsapp naar: 0034 690012077
Sterkte in deze nieuwe tijd, Mirjam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief