Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Wat is van mezelf en wat niet?

Soms is het lastig je energiepeil goed te regelen. Dit kan bijvoorbeeld vermoeidheid zijn. Als ik te weinig slaap of niet op vaste tijden ga slapen of opsta, te weinig beweeg, te vaak een glaasje wijn nuttig en niet goed genoeg gezond eet, dan ervaar ik een terugval in mijn energie.

Deze prikkels heb ik ZELF in de hand.

Met een stukje zelfdiscipline kan ik zo weer mijn energie op peil brengen.
Maar wat als er allemaal uitnodigingen staan, kinderen komen logeren, je partner het druk heeft en zijn/haar stress mee naar huis neemt, je familie aan je loopt te trekken, etc.?

Dit zijn prikkels die je TOELAAT of NIET!

Grenzen stellen is voor sensitieve mensen erg belangrijk. Maar aan de andere kant ook weer heel lastig. Want we willen het namelijk altijd goed doen, vooral voor een ander.

Zet jezelf op NUMMER 1!

Creëer je rust, zorg goed voor jezelf, ga op tijd slapen en slaap voldoende, neem je magnesium, dan kom je weer op een trilling in je lichaam dat bij je past. Doe dit een aantal weken en je batterijtje laad weer op.

Mijn ervaring, tijdens sessie met mensen die ik hierin begeleid, is dat je eigen basis het allerbelangrijkste is. Als je deze op orde hebt kun je weer meerdere activiteiten gaan ontplooien, eerder niet.

Stel je regelmatig de vraag: Waar word IK BLIJ van?

Blij zijn is een van de belangrijkste dingen in het leven. Blij zijn, maakt een stofje aan in je lichaam waardoor je energie krijgt. Blij zijn zorgt ervoor dat het glas eerder half vol is dan half leeg. Blij zijn zorgt ervoor dat je veel meer dingen in het leven aantrekt dat bij jou hoort.

Bepaal elke dag 1 activiteit waar je blij van wordt!

Door jezelf elke dag een cadeautje te geven, zorg je er in ieder geval voor dat je batterij weer opgeladen kan worden.

Doe mee met het gratis webinar op 7 januari 2016 en schrijf je hieronder in voor meer tips en inzichten over dit onderwerp!

[gravityform id=”20″ title=”true” description=”true”]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief