Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Wat dieren vaak weten en wij niet

Dieren zijn hier op aarde om de mens veel dichter bij hun gevoel te brengen omdat wij door alle straling, media, groeperingen, politiek, buren en andere storende zaken steeds meer van onze intuïtie losraken. Dieren zorgen ervoor dat we meer in het moment NU komen, ze zorgen ervoor dat er weer levensenergie wordt geactiveerd en vreugde en liefde kan worden ervaren. Hoe mooi is dat toch dat zij onze leermeesters zijn!

De afgelopen maanden heb ik vele mensen mogen begeleiden met mijn eigen paarden op mijn prachtige locatie in Andalusië. Vakantiegangers die de vakantiewoning Casa PiPa huren voor stilte en rust of mensen die in de omliggende bed & breakfast logeren en bij mij een sessie volgen.

Allen hebben een transformerende reis mee mogen maken!

Ieder mens of kind kan ballast meenemen en het stapelt zich dan op een gegeven moment zo op dat je vastloopt. Je weet het gewoon even niet meer. Hoe fijn is het dan dat er drie coaches voor je klaar staan om ballast los te kunnen laten en je weer vrij gaat voelen?

Keer op keer werd ik verrast door de helende vermogens van mijn paarden!

Zo ook Mark:

Ik heb op 25 september 2017 een coachingssessie gedaan met Mirjam en haar paarden. Opmerkelijk, erg verhelderend en een openbaring om dit mogen mee te maken.

Ik had in eerste instantie geen idee wat me te wachten stond…. ik ben geen paardenmens, maar was erg benieuwd. Ik heb een paard mogen uitkiezen die mij het meeste na stond en daarbij viel mijn oog op de ruin Farruco.

Wat een fijngevoelige dieren en hoe prachtig die interactie met Mirjam. Het werd een mooi samenspel waarbij het paard haarfijn aanvoelt waar de gevoelige en pijnplekken zitten bij mij. Mirjam met diepgaande vragen en het paard dat hier prachtig op inspeelt…. zo lijkt het althans.

Voor mij een openbaring omdat ik mede door aangeven en doorvragen van Mirjam mijn pijnpunten kon bespreken en eruit kon gooien. Ik heb me op geen enkel moment onveilig of gekwetst gevoeld. Dank Mirjam voor deze beleving en dank Farruco voor dit bijzonder moment.

Shit weggooien

Je hoort echt mensen hun ballast (shit ;-)) bij de mesthoop (shit) eruit gooien! Soms gillend of schreeuwend. Wat een bevrijding is dat. De paarden reageren dan ook weer heel anders op je dan voordat je de ellende nog bij je droeg. Ze openen zich meer en laten je hart meer stromen.

Annika, de moeder van Lucy uit Zweden reageerde op haar reeks sessies:

De sessies zijn zo krachtig en transformerend. Je moet er ook echt voor openstaan en de tijd nemen om dingen de revue te laten passeren. Het is niet alsof je een onderdeel van je auto laat repareren maar het gaat al je lagen door in je lichaam. Ik en Lucy hebben zo genoten van je mooie plek, de dieren die allen zo rustig en liefdevol ons hebben geholpen en natuurlijk jouw krachtige energie die weer een hoop energiebanen heeft geopend. Lucy gaat een documentaire maken over haar belevenis met jou!

Wat de dieren allang wisten is dat de moeder meer van Lucy mocht loskomen. In de eerste sessie al renden ze door de wei alsof ze achterna werden gezeten. Alsof ze spoken zagen en voor alles maar wegrenden. Dit was heel typerend omdat Annika, nummer 1 van Zweden qua hardlopen is geweest en in haar hele leven voor haar ouders is weggelopen en haar uitlaat in hardlopen vond. Nu ziet ze weer in dat hardlopen een onderdeel is van haar levensvreugde en dat ze met een andere blik is gaan kijken naar haar sport. Tevens loopt ze niet meer weg van de situatie maar gaat deze nu aan.

Dit zijn een aantal voorbeelden van de mooie inzichten die de mensen hebben meegekregen met mijn dieren. Ik ben enorm dankbaar dat ik mens en dier hierbij mag ondersteunen en kijk uit naar vele mooie sessies meer!

Een liefdevolle groet, Mirjam

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief