Mirjam Diepenbrock

Animal Soul Academy

Hoe weet je of je contact hebt met een overleden ziel?

engelen energie

Het is vroeg in de ochtend als ik vanuit een droom wakker word en mijn naam heel duidelijk en helder hoor. Het lijkt op een zang, maar eigenlijk ook weer niet. Voorzichtig til ik een ooglid op en probeer deze uitspraak van mijn naam te onthouden, want dit heb ik nog niet eerder zo mooi gehoord. Het ochtendgloren is nog niet helemaal doorgekomen en ik spiek op mijn telefoon om een glimp van de tijd van mijn scherm af te lezen. Oeps, het is pas 5.22 uur! Ik draai me nog even lekker om, want ik mag nog twee uur slapen tot de wekker afgaat. 

Engelachtige wezens

Ik sluit mijn ogen weer en wat er dan gebeurt, is heel bijzonder. Net alsof er een mooie film voor mij word afgespeeld. Ik zie engelachtige wezens die om Noa, mijn onlangs overleden hond, aan het zingen en zweven zijn. Ik bedenk me nog dat dit zelf gecreëerde beelden moeten zijn. Maar op dat moment begint mijn hond Kalí, die aan het voeteneind van mijn bed de nacht doorbrengt, in haar slaap lichte geluidjes te maken. 

Ze reguleren energieën

Honden en katten die bij ons in dezelfde ruimte slapen, worden vaak als energetische helpers gezien. Ze helpen ons gedurende de nacht om belastende energieën op te lossen. Het kan zijn dat je je hond hoort likken, uitrekken, geeuwen, herhaaldelijk gapen of dat je kat het liefste op je hoofd slaapt om energieën te reguleren. Vooral katten kunnen niet zichtbare energieën waarnemen en in contact zijn met de spirit wereld. Ook zij helpen ons te beschermen of energieën om te leiden zodat wij er geen last van hebben. We denken vaak dat katten lui zijn, maar ook in hun slaap zijn ze voor ons bezig. 

Ze mag altijd contact met ons maken

Jaren geleden zou ik mijn hond vertellen dat ze stil moet zijn omdat ik de laatste uurtjes nog even ongestoord zou willen slapen. Maar nu voel ik aan dat wij samen in dezelfde frequentie zitten en met Noa verbonden zijn. Ik fluister zacht dat dit Noa is en dat ze altijd contact met ons mag maken. Er ontstaat een warme glimlach op mijn gezicht. Lieve Noa, die haar aardse engelenenergie ook nu aan ons laat voelen. 

Signalen en symbolen als je aan je overleden dier denkt

Er zijn naast dromen nog meerdere manieren om in contact te zijn met een overleden ziel, bijvoorbeeld symbolen die je tijdens een wandeling tegenkomt. Een blad of een steen in de vorm van een hartje. Een regenboog die verschijnt als je aan je overleden dier denkt. Een duif, een roodborstje, een vlinder of lieveheersbeestje dat je ziet als je om een signaal van je overleden dierenvriend vraagt. Een refrein of titeltekst van een liedje dat je in een keer hoort als je aan je overleden dier denkt. 

Zijn dit soort signalen toevallig of valt het je toe? Ik ben benieuwd wat je de komende tijd ervaart als je je openstelt om signalen van je overleden dier op te vangen. Deel ze gerust.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ik ben er klaar voor!

Wil je meer informatie over een cursus/opleiding of over het coachingstraject? Of wil je graag samen kijken wat het beste bij je past? 

Dan is dit kennismakingsgesprek iets voor jou!

Contact Informatie
Wat is je reden voor deze kennismaking?
Ik neem contact met je op via de mail. We plannen samen een geschikt moment om verder kennis te maken.

Klaar voor updates

Wil jij inspiratie, kennis en tips ontvangen vanuit mijn zielsconnectie met de dieren? Schrijf je dan in voor mijn mails. Ik neem je mee in de bijzondere wereld van de dierencommunicatie. Ik deel mooie verhalen, praktische tips over telepathie met je dier of ter ondersteuning bij verlies van en rouw om je dier en je ontvangt updates over de Animal Soul Academy. Kortom, interessant voor sensitieve dierenliefhebbers en professionals die dagelijks werken met dieren.

Bedankt voor je bezoek

Wil je zo nu en dan bijzondere mails van mij ontvangen? Met mooie verhalen, tips en nieuwtjes?

Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief